Lenovo Ideapad Gaming 3 82K200JUTX Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX3060 Freedos 15.6'' FHD (82K200JUTX)

0,00
Marka : Lenovo
Barkod : 2930637607250

Sepette %2 Havale İndirimi

Lenovo IdeaPad Gaming


Oyun alanını adil hale getirin

AMD Ryzen™ 5000 H-Series Mobil İşlemciler ve en yeni NVIDIA® GeForce RTX™ grafik işlemcilerle elit oyuncular arasında en üstteki yerinizi alın. Çok amaçlı bir bilgisayar olarak maksimum değer sağlayan IdeaPad Gaming 3, 165Hz FHD IPS ekranı ve 100% N-key rollover özellikli ultra hızlı klavyesi, ısıyı %40 daha fazla dağıtan termalleri ve Nahimic üç boyutlu ses sistemiyle, profesyoneller kadar hızlı oyun oynamanızı sağlıyor.



Maksimum performans, engelsiz pil gücü

Yüksek performans ile uzun pil ömrünün aynı laptop üzerinde var olamayacağı söylenir. Performans Oyuncu Laptoplarının büyük, hantal ve ağır olduğu da söylenir. Ama bunlar yanlış söylemlerdir! AMD Ryzen™ 5000 H-Serisi Mobil İşlemciler sayesinde, artık elit oyuncululuğu, harika bir pil ömrüne sahip, ince ve hafif bir dizüstü bilgisayarda yaşayabilirsiniz. Oyuncu laptopu alırken, isteklerinizden ödün vermeyin!



Oyuncular ve tasarımcılar için en üst seviye performans

NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Serisi grafik işlem birimleri oyuncular ve yaratıcılar için en üst seviye performans sağlar. NVIDIA'nın 2. nesil RTX mimarisi olan Ampere ile güçlendirdiği bu birimler, Işın İzleme özelliği, Tensöz Çekirdekleri ve duraksız işlem özellikli çoklu işlemcileriyle performansta çığır açıyor. En gerçekçi, ışın izlemeli grafikleri, son teknoloji yeni özellikleri ve yapay zekayı bu ince ve hafif tasarımda deneyimleyin.





Oyun görsellerinin en üst sınıfına hoş geldiniz

Oyun hızınız ve görselleriniz profesyonel seviyede olsun. AAA oyunları, en detaylı ve etkileyici görseller eşliğinde, ekran yırtılması olmadan, akışkan bir şekilde ve en yüksek çözünürlük ayarlarında, 165Hz FHD (1920 x 1080)'e varan IPS ekranda oynayın. Oyunları, gerektiği şekilde, neredeyse çerçevesiz ve 100% sRGB ekranda deneyimleyin.

 


Öldürücü bir klavye

Doğru klavyenin ergonomi ve performansı kazanmakla kaybetmek arasındaki farkı belirleyebilir. IdeaPad Gaming 3 Gen 6'nın 1,5 mm tuş hareketi sağlayan tam boy, 100% N-key rollover özellikli beyaz arka aydınlatmalı klavyesiyle zaferden zafere atlayabilir ya da daha da gerçekçi bir deneyim için 4 bölgeli RGB klavyeyi tercih edebilirsiniz.



Daha hızlı, daha serin, daha sessiz

IdeaPad Gaming 3 Gen 6 kendinden önceki nesillere göre ısıyı %41 (120W) daha iyi dağıtan termal tavanı sayesinde, daha hızlı ve serin bir şekilde çalışır. Önceki modellere kıyasla iki kat kadar havalarındırma deliğine ve 4 taneye kadar ısınma borusuna sahip olan en son teknoloji termal sistemi, hava akışını en az iki kat artırır.






Maksimum avantaj sağlayan ince ayarlar

IdeaPad Gaming 3 Gen 6'nın %30 oranında büyütülmüş, tek parçalı touchpad'i gibi yeni özelliklerle, ihtiyaç duyduğunuz avantajlara sahip olun. Oyun odaklı Nahimic Ses teknolojisiyle, savaş alanında hedeflerinizi belirlemeye yarayan bir radar görevi gören, 7.1 kanallı, 3 boyutlu ses sisteminin tadını çıkarın.

 
İşlemci Cache
16 MB Cache
Dokunmatik Ekran
Yok
Ekran Yenileme Hızı
165 Hz
Garanti Tipi
Resmi Distribütör Garantili
Temel İşlemci Hızı
3,2 GHz
İşletim Sistemi
Yok (Free Dos)
Ekran Kartı Hafızası
6 GB
Webcam
Var
Maksimum İşlemci Hızı
4,4 GHz
Şarjlı Kullanım Süresi
6 Saat ve Üstü
Disk Türü
SSD
İşlemci Çekirdek Sayısı
2
İşlemci tipi
AMD Ryzen 7
İşlemci Nesli
Ryzen
Bellek Hızı
3200 MHz
Ram (Sistem Belleği)
16 GB
Ram Tipi
DDR4
İşlemci
5800H
SSD Kapasitesi
512 GB
Ekran Kartı Tipi
Yüksek Seviye Harici Ekran Kartı
Ekran Panel Tipi
IPS
Ekran Kartı
Nvidia GeForce RTX 3060
Ekran Boyutu
15,6 inç
Ekran Özelliği
Full HD
Max Ekran Çözünürlüğü
1920 x 1080
Renk
Siyah
Parmak İzi Okuyucu
Yok
HDMI
Var
Kart Okuyucu
Yok
Optik Sürücü
Yok
Klavye
Q Türkçe
Bluetooth Özelliği
Var
Kullanım Amacı
Oyun ve Eğlence
Ekran Kartı Bellek Tipi
GDDR6
Ethernet 10/100
Var
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR